• DE SHOWROOM EN DE WEBSHOP IS VANWEGE INVENTARISATIE GESLOTEN. KOMT U IETS OPHALEN WAT REEDS BESTELD IS, BEL DAN 0523-270680

Producten van Allure

Allure
Geen resultaten gevonden voor de filter!

Allure tuinmeubelen

Bent u opzoek naar Allure tuinmeubelen? Bij Plaggenmarsch vindt u het grootste assortiment tuinmeubelen van Europa. Dus ook de tuinmeubelen van Allure, vindt u bij ons in de showroom en natuurlijk op onze website.

De basis van de Allure meubelen is altijd teakhout. Bent u dus specifiek opzoek naar teakhouten tuinmeubelen? Bekijk dan eens het aanbod van Allure.

Het actueel aanbod Allure tuinmeubelen

Wij hebben wisselende voorraden van het merk Allure, soms hebben we slechts een aantal dining tables of een paar teakhouten tuinsets. De andere keer is het volledige assortiment weer op voorraad. Dit is afhankelijk van het seizoen, snelheid van levering en verkoop.

Heeft u vragen over de Allure tuinmeubelen of heeft u vragen over andere producten die wij verkopen? Neem dan gerust even contact op met Plaggenmarsch Tuinmeubelen. Onze klantenservice staat u graag ter woord.

Cadeau tips van Plaggenmarsch Tuinmeubelen

Heeft uw vriend, vriendin, familie of collega het altijd over een opfris beurt van zijn of haar terras dan is een cadeaubon van Plaggenmarsch Tuinmeubelen een super leuk cadeau om te geven. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld sierkussens, accessoires en verlichting om het terras of de tuin mee op te fleuren.

Heeft u een vriend die erg van barbecue├źn houdt en die daar nog beter in wil worden? Neem dan een kijkje bij onze barbecues zo kunt u kijken naar bijvoorbeeld onze smokers, pellet barbecues en elektrische barbecues. Uw vriend kan zijn hobby verder ontwikkelen en u kunt van het heerlijke resultaat genieten!

Ook kan het zijn dat bijvoorbeeld uw opa en oma wel toe zijn aan nieuwe stoelkussens, want die zij hebben zijn verouderd en verkleurd, ook dan is het leuk om een cadeaubon van Plaggenmarsch Tuinmeubelen weg te geven.

Heeft u misschien een vraag?

[email protected] 0523 270 680
Heeft u misschien <strong>een vraag?</strong>
Laatst bekeken