• Deze webshop is tijdelijk gesloten. Bestellingen kunnen in de winkel gedaan worden. In September is de winkel dinsdag t/m zaterdag geopend, iedere maandag is de winkel dicht IVM vakanties. Kijk op onze openingstijden pagina voor alle openingstijden.

Inbouw barbecues

Geen resultaten gevonden voor de filter!
Grandhall Classic G2 Built In Grandhall Classic G2 Built In
De nieuwe Classic G2 Built-in BBQ is een mooie compacte grill, maar met...
€ 329,95 € 299,95
Grandhall Stone Island Met Elite G4 Built In Grandhall Stone Island Met Elite G4 Built In
Deze prachtige complete buitenkeuken zal in geen tuin misstaan. Compleet...
€ 2.749,90 € 2.599,00

Inbouw barbecues: Een inbouw barbecue is ideaal als u veel van barbecueën houdt en genoeg ruimte hebt om er een in te laten bouwen. In principe heeft een inbouw barbecue dezelfde kenmerken als een buitenkeuken. Wanneer u zich afvraagt of u een inbouw barbecue wilt, moet u uzelf ongeveer dezelfde vragen stellen als bij een buitenkeuken. Vaak is een inbouw barbecue een gasbarbecue. Heeft als voordeel dat hij snel warm is en snel afkoelt. Wel zo handig tijdens het schoonmaken.

Kom gerust eens langs in onze winkel voor uitgebreid advies over een inbouw barbecue bij u in de tuin!

Heeft u vragen over barbecues of alle andere zaken op het gebied van meubilair uw tuin? Neem dan gerust contact met Plaggenmarsch Tuinmeubelen op via tel: 0523 - 270 680.

Inbouw barbecue kopen bij Plaggenmarsch?

Bij Plaggenmarsch Tuinmeubelen bent u aan het juiste adres! Of u nu op zoek bent naar een elektrische barbecue, een barbecue op gas, een houtskoolbarbecue, of een pallet barbecue. In onze webwinkel en onze showroom vindt u alle barbecues van de bekende merken zoals Weber, Boretti, Grandhall of Big Green Egg. Wanneer u bij ons een barbecue besteld, is deze binnen 1 tot 5 werkdagen bij u thuis afgeleverd.

Vragen? Neem dan gerust contact op via 0523 - 270 680.

Inbouw barbecue op gas

Veel inbouwbarbecues zijn op gas. Tussen gas soorten kun je ook kiezen, butane gas of aardgas. Voordelen van butane gas zijn:

  • Aansluitbaar op alle inbouw BBQ’s
  • De buitenkeuken is verplaatsbaar

Aardgas heeft ook zo zijn voordelen:

  • Goedkoper in gebruik dan butane.
  • Aardgas is altijd beschikbaar
  • Er is geen extra ruimte nodig om de gasfles mee op te bergen.

 

Uiteindelijk moet u zelf bepalen welk type gas barbecue het beste bij uw situatie past. Wilt u advies over een inbouw barbecue? Neem dan gerust even telefonisch contact op met één van onze barbecue specialisten via 0523 - 270 680 of kom langs in onze showroom van maar liefst 7000M2 in Hardenberg!

 

Heeft u misschien een vraag?

[email protected] 0523 270 680
Heeft u misschien <strong>een vraag?</strong>
Laatst bekeken