• Deze webshop is tijdelijk gesloten. Bestellingen kunnen in de winkel gedaan worden. In September is de winkel dinsdag t/m zaterdag geopend, iedere maandag is de winkel dicht IVM vakanties. Kijk op onze openingstijden pagina voor alle openingstijden.

Kamado BBQ

Geen resultaten gevonden voor de filter!

Bent u van plan om een kamado barbecue te kopen? Bij Plaggenmarsch tuinmeubelen hebben we een ruim assortiment aan verschillende soorten en merken kamado barbecues. Nou horen wij u denken, ‘wat is nou precies een kamado BBQ en wat maakt deze barbecue anders?’. Een kamado barbecue is een keramische barbecue waarmee de hitte perfect gereguleerd kan worden en dit ook vasthoudt. De Kamado staat vooral bekent om zijn ei vormige vorm. Een Kamado BBQ biedt de mogelijkheid om de luchttoevoer en – afvoer te regelen. Wanneer u het deksel gesloten houdt kan er nauwelijks lucht ontsnappen, waardoor de warmte om het gerecht blijft circuleren.

Kamado BBQ-accessoires

De Kamado BBQ werkt op kolen en kan een temperatuur bereiken van zo’n 70 graden tot boven de 350 graden. Met de juiste accessoires kunt u alle kanten op. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van een pizzasteen, u maakt dan van uw kamado barbecue een steenoven. Een kamado BBQ is dus niet alleen ideaal voor low & slow bereidingen, maar u kunt deze barbecue eigenlijk gebruiken voor elke denkbare bereidingswijze.

Plaggenmarsch tuinmeubelen verkoopt verschillende accessoires die geschikt zijn voor de kamado barbecues. Hierbij kunt u denken aan pizzastenen, gevogeltehouders, grill sets, bakplaten, barbecue gerei, thermometers, injectienaalden en nog veel meer. U kunt uw gerecht naar een nog hoger level tillen door gebruik te maken van houtsnippers met een smaak. Denk hierbij bijvoorbeeld aan appel, whisky en wijn.

Kamado BBQ kopen

Opzoek naar een kamado barbecue? Wij leveren een breed assortiment barbecues in verschillende prijsklassen en verschillende uitvoeringen. Zoekt u een kamado barbecue tafelmodel of juist een complete buitenkeuken op gas? Dan bent u bij Plaggenmarsch op het juiste adres! Wij hebben het grootste barbecue assortiment van Nederland op voorraad! Besteld u een barbecue in onze webshop of koopt u direct een barbecue in onze 7000 m2 grote showroom in Hardenberg? Wij hebben alle barbecues, accessoires en benodigdheden (zoals kolen en gasbussen) direct uit voorraad leverbaar!

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste BBQ of wilt u meer informatie over de producten? Neem dan gerust contact met ons op! Onze adviseurs staan u graag te woord.

Heeft u misschien een vraag?

[email protected] 0523 270 680
Heeft u misschien <strong>een vraag?</strong>
Laatst bekeken