• Deze webshop is tijdelijk gesloten. Bestellingen kunnen in de winkel gedaan worden. In de maand augustus is de winkel iedere woensdag gesloten om de collectie aan te vullen. Kijk op onze openingstijden pagina voor alle openingstijden.

Pellet Barbecue

Geen resultaten gevonden voor de filter!

Plaggenmarsch Tuinmeubelen heeft ook pellet barbecues in het assortiment. Een pellet barbecue is een barbecue met meerdere opties en mogelijkheden. U kunt met dit soort barbecues grillen, roken, bakken, braden en stoven. Met een pellet barbecue haalt u dus meteen alle mogelijk heden in huis. Plaggenmarsch tuinmeubelen biedt u de keuze uit verschillende merken namelijk Green Forest en Weber. Deze staan bij u in de tuin binnen een levering van 1 tot 5 werkdagen.

Hoe werkt een Pellet Barbecue?

Door de veel verschillende mogelijkheden van een pellet barbecue, wordt veel werk voor u uit handen genomen. Een pellet barbecue werkt automatisch waardoor u er haast niet naar om hoeft te kijken. Hierdoor kunt u meer tijd doorbrengen met uw familie en vrienden en hoeft u niet de hele tijd achter de barbecue te staan om het vlees in de gaten te houden.

Om de pellet barbecue zijn werk te laten doen moet u de opslagtank vullen met pellets en de temperatuur naar uw voorkeur instellen. Doordat u weinig hoeft om te kijken naar de pellet barbecue, kunt u deze makkelijk het hele jaar gebruiken en van genieten.

Voordelen van een Pellet Barbecue

Met een pellet barbecue haalt u een alles in één barbecue in huis. Er zitten meerdere voordelen aan een pellet barbecue. U kunt met deze barbecue grillen, roken, bakken, braden en stoven. Dit geeft als voordeel dat u zo genoemd ‘low en slow’ kunt garen of juist ‘high en fast’ bakken en grillen.

Een pellet barbecue is geschikt voor meerdere soorten gerechten, hierbij kunt u denken aan vleesgerechten, pizza’s, groentes en zelfs desserts. Een pellet barbecue maakt het eenvoudig om zelf heerlijke hamburgers, spiesen en spareribs te maken en binnen no-time op tafel te zetten. Vindt u het leuk om de ene keer juist veel achter de barbecue te staan of juist de andere keer helemaal niet dan is een pellet barbecue net wat voor u!

Heeft u misschien een vraag?

[email protected] 0523 270 680
Heeft u misschien <strong>een vraag?</strong>
Laatst bekeken