• DE SHOWROOM EN DE WEBSHOP IS VANWEGE INVENTARISATIE GESLOTEN. KOMT U IETS OPHALEN WAT REEDS BESTELD IS, BEL DAN 0523-270680

Pellet Barbecue

Geen resultaten gevonden voor de filter!

Plaggenmarsch Tuinmeubelen heeft ook pellet barbecues in het assortiment. Een pellet barbecue is een barbecue met meerdere opties en mogelijkheden. U kunt met dit soort barbecues grillen, roken, bakken, braden en stoven. Met een pellet barbecue haalt u dus meteen alle mogelijk heden in huis. Plaggenmarsch tuinmeubelen biedt u de keuze uit verschillende merken namelijk Green Forest en Weber. Deze staan bij u in de tuin binnen een levering van 1 tot 5 werkdagen.

Hoe werkt een Pellet Barbecue?

Door de veel verschillende mogelijkheden van een pellet barbecue, wordt veel werk voor u uit handen genomen. Een pellet barbecue werkt automatisch waardoor u er haast niet naar om hoeft te kijken. Hierdoor kunt u meer tijd doorbrengen met uw familie en vrienden en hoeft u niet de hele tijd achter de barbecue te staan om het vlees in de gaten te houden.

Om de pellet barbecue zijn werk te laten doen moet u de opslagtank vullen met pellets en de temperatuur naar uw voorkeur instellen. Doordat u weinig hoeft om te kijken naar de pellet barbecue, kunt u deze makkelijk het hele jaar gebruiken en van genieten.

Voordelen van een Pellet Barbecue

Met een pellet barbecue haalt u een alles in één barbecue in huis. Er zitten meerdere voordelen aan een pellet barbecue. U kunt met deze barbecue grillen, roken, bakken, braden en stoven. Dit geeft als voordeel dat u zo genoemd ‘low en slow’ kunt garen of juist ‘high en fast’ bakken en grillen.

Een pellet barbecue is geschikt voor meerdere soorten gerechten, hierbij kunt u denken aan vleesgerechten, pizza’s, groentes en zelfs desserts. Een pellet barbecue maakt het eenvoudig om zelf heerlijke hamburgers, spiesen en spareribs te maken en binnen no-time op tafel te zetten. Vindt u het leuk om de ene keer juist veel achter de barbecue te staan of juist de andere keer helemaal niet dan is een pellet barbecue net wat voor u!

Heeft u misschien een vraag?

[email protected] 0523 270 680
Heeft u misschien <strong>een vraag?</strong>
Laatst bekeken