• DE SHOWROOM EN DE WEBSHOP IS VANWEGE INVENTARISATIE GESLOTEN. KOMT U IETS OPHALEN WAT REEDS BESTELD IS, BEL DAN 0523-270680

Rubs, Spices and More

Geen resultaten gevonden voor de filter!

Plaggenmarsch Tuinmeubelen biedt u verschillende soorten barbecue sauzen, kruiden en kruidenaccessoires aan. Denk aan barbecue sauzen en kruiden als Rookhout, kruiden, rookplanken, kruidenrekken of een cold smoke generator. Hier mee kunt u nog meer uit het barbecueën halen. Door de verschillende soorten rookhout, kruiden en sausen kunt u bijvoorbeeld het vlees een volle en heerlijk rijke smaak geven. Op deze manier kunt u nog meer genieten van uw eten en nog meer indruk maken met het eten op uw familie of vrienden.

Rookhout voor uw barbecue

Plaggenmarsch Tuinmeubelen heeft verschillende soorten houtsnippers en rookhout in het assortiment. Je hebt bijvoorbeeld: appel, beech, whiskey, hickory, pecan en je hebt nog speciale soorten voor rund, kip, vis en varken. Nou hoor ik u al denken wat is het verschil en wat is de beste keuze voor mij?

Door de verschillende soorten hout kunt u verschillende smaken toevoegen en creëren aan uw gerecht. Dit heeft ook te maken met de hoeveelheid rook dat u toepast aan bijvoorbeeld het vlees. Gebruikt u veel rook dan wordt de smaak ook intenser. Gebuikt u minder rook dan is de smaak wat milder. Welk hout u het best kunt gebruiken hangt helemaal van het gerecht af. Vaak wordt op het recept zelf al tips gegeven over welk hout u moet gebruiken en hoe het gebruikt moet worden.

De kruiden en barbecue sauzen

De kruiden en barbecue sauzen maken uw barbecue helemaal compleet. De kruiden die Plaggenmarsch Tuinmeubelen aan biedt zijn van Delicious en The Bastard. Het zijn mooie potjes met kruiden die aangeven waarvoor ze gebruikt kunnen worden. Zo heb je bijvoorbeeld potjes met kant en klare kruiden voor kip, vis, groenten en vlees. U kunt uw kip, vis, groenten en vlees hier mee kruiden en u hoeft dan verder geen losse kruiden of andere ingrediënten meer toe te voegen.

De barbecue sauzen die worden aangeboden zijn van het merk The Bastard, dit zijn lekkere barbecue sauzen in een mooie stoere fles. Ze hebben de smaken Carolina mosterd, Kansas City red en Alabama white barbecue saus.

Heeft u misschien een vraag?

[email protected] 0523 270 680
Heeft u misschien <strong>een vraag?</strong>
Laatst bekeken