• DE SHOWROOM EN DE WEBSHOP IS VANWEGE INVENTARISATIE GESLOTEN. KOMT U IETS OPHALEN WAT REEDS BESTELD IS, BEL DAN 0523-270680

Producten van Beach 7

Beach 7
Geen resultaten gevonden voor de filter!

Beach 7

Beach 7 tuinmeubelen is ontstaan nadat de ontspanning voor buiten steeds een grotere rol ging spelen en design steeds belangrijker werd. In 2006 werd er een tuinmeubelcollectie gecreëerd voor veranda’s, tuinen en terrassen. Beach 7 maakt gebruik van verschillende materialen en is daardoor erg divers.

Het assortiment van Beach 7 valt onder te verdelen in 3 categorieën: Club, Down Under en Garden Deals. Elke categorie heeft zijn eigen stijl, gebruik van materiaal en samenstelling.

Beach 7 – Club

De ‘club’-collectie bestond eerder voornamelijk uit houten en wicker tuinmeubelen, zoals bijvoorbeeld tuinsets en loungesets. Inmiddels wordt er van meerdere soorten materiaal gebruik gemaakt binnen deze collectie zoals bijvoorbeeld aluminium, textileen, en kunststof. In de Beach 7 tuinmeubelen Club collectie kunt u naar smaakt mixen en matchen.

De club collectie heeft een Nederlands design is modern, trendy, van hoge kwaliteit en comfortabel. Zo kunt u net als op een club samen genieten!

Beach 7 – Down Under

Het woord down under zegt het misschien al, maar deze collectie is gebaseerd op Australië. Het rode hart (outback), zee, prachtige stranden en natuurlijk de zon. Het is een uniek land waar iedereen wel naar toe wil. Het is het grootste eiland waar alles mogelijk is. De meubel collectie is net zo mooi en verrassend als het land waar het op gebaseerd is.

Ook in deze collectie is het mogelijk om te combineren en uit te breiden naar smaak.

Beach 7 – Garden

Deals In deze collectie vindt u een assortiment aan tuinmeubelen met een super prijs/kwaliteitsverhouding. Deze tuinsets zijn ontzettend leuk en verrassend in prijs. Alle tuinmeubelen zijn voorzien van ‘High density’ comfort kussens die er voor stevigheid en vormvastheid zorgen.

Beach 7 ontwerpen en materialen

Het assortiment van Beach 7 bestaat uit Beach7 loungesets, tuintafels, parasols en tuinsets. Beach 7 maakt gebruik van verschillende kleuren, vormen en materialen zoals bijvoorbeeld aluminium, teakhout, vlechtwerk, composiet en kunststof. Beach 7 maakt gebruik van vele stijlen van modern tot klassiek en helemaal ontspannen. Ook valt er met de producten van Beach 7 veel te combineren.

Heeft u misschien een vraag?

[email protected] 0523 270 680
Heeft u misschien <strong>een vraag?</strong>
Laatst bekeken