• DE SHOWROOM EN DE WEBSHOP IS VANWEGE INVENTARISATIE GESLOTEN. KOMT U IETS OPHALEN WAT REEDS BESTELD IS, BEL DAN 0523-270680

Producten van Broil King

Broil King
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Broil King Hoes 173x57x122cm Broil King Hoes 173x57x122cm
Heavy-Duty afdekhoezen speciaal ontworpen voor de Broil King gasbarbecues. De...
€ 117,95 € 70,00
Broil King Hoes Voor Baron 400series - 147bx117hx55d Broil King Hoes Voor Baron 400series -...
Afmetingen: 147bx117hx55d Let op! Bij alle hoezen kan altijd condensvorming...
€ 92,95 € 55,00

Broil King

Broil King is een bekend barbecue merk. Met de producten van Broil King bereid u zelf de lekkerste maaltijden. Een Broil King kunt u zien als een professionele keuken voor buiten. Met een barbecue van Broil King weet u elke keer uw familie, vrienden of andere visite weer te verrassen met iets lekkers. De barbecues van Broil King hebben van allerlei extra’s die het u nog makkelijker maken om de heerlijkste maaltijden te bereiden. Ook beschikken de barbecues van Broil King over handige zijtafeltjes, vele lades en opbergkasjes.

De Broil King barbecues zijn als ware mooie buitenkeukens. Dit komt door alle functies die er op zitten. De barbecues hebben een robuuste uitstraling. Alle broil King Barbecues zijn voorzien van een geëmailleerde gietijzeren roosters die de warmte goed vasthouden. De barbecues van Broil King zijn diep en hoog hierdoor kunt u ook erg goed de indirecte grill techniek gebruiken.

Broil King Geschiedenis

Broil King is een merk dat is opgericht in Canada/ Noord- Amerika in 1964. Broil King is een trots merk en zijn toegewijd aan het produceren van barbecues en nog vele andere producten. Broil King vindt kwaliteit erg belangrijk en maakt dus gebruik van hoogwaardige materialen die voor jarenlange duurzaamheid zorgen.

De Broil King Barbecues zijn gebouwd om prestatie te leveren, zijn gebouwd door Noord- Amerikanen, gebouwd met Noord- Amerikaans staal en is gebouwd door een familie bedrijf.

Broil King is over de hele wereld bekend en een succes. Broil King is in meer dan 35 verschillende landen actief met een officiële Broil King Website, boven op de vele aanbieders van deze barbecues. Het doel van Broil King is het toegankelijk maken van het professioneel grillen voor het gezin.

Heeft u misschien een vraag?

[email protected] 0523 270 680
Heeft u misschien <strong>een vraag?</strong>
Laatst bekeken