• Vanaf woensdag 28 april a.s. kunt u weer bij ons komen winkelen zonder verplichtte afspraak. Wij zijn op werkdagen geopend tussen 09:00 en 18:00 uur. Bestellen op onze webshop en click & collect blijft uiteraard ook mogelijk.
    Klik op meer info...

Producten van Cadac

Cadac
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Cadac Anti Aanbakfolie - Anti Stick Cadac Anti Aanbakfolie - Anti Stick
Deze anti-aanbakfolie voor de CADAC Skottel maakt gebruik van bakboter of...
€ 5,95
Cadac Skottelbraai Paella 30mbar Cadac Skottelbraai Paella 30mbar
Zoals de naam van de Cadac Paella Braai al doet vermoeden is de Cadac...
€ 129,00
Cadac Food Warmers - Per Set Cadac Food Warmers - Per Set
Set van 2 geemailleerde 'voedselscheiders' om het eten warm te...
€ 12,95
Cadac Bbq Grid - Rooster - Inclusief Hoes Cadac Bbq Grid - Rooster - Inclusief Hoes
non-stick verwisselbaar BBQ rooster voor de Citi Chef 50 & Carri Chef 2...
€ 69,95
Cadac Potstand Cadac Potstand
De Cadac Carri Chef 2 Pot Stand is een handige pandrager, speciaal ontwikkelt...
€ 9,95
Cadac Chef Paella Pan Cadac Chef Paella Pan
Paella Pan 47cm Lichtgewicht paella pan van aluminium met anti-aanbaklaag en...
€ 69,95
Cadac Magnetic Tool Set - Rvs Cadac Magnetic Tool Set - Rvs
Stijlvolle set, voorzien van unieke magnetische uiteinden. De set is...
€ 39,95 € 31,95

CADAC

CADAC biedt barbecues aan voor alle gelegenheden en locaties u kunt hier bij denken aan terras, balkon, camping, boot, picknick of lekker in de tuin. CADAC heeft een breed assortiment in verschillende soorten barbecues en biedt ook allerlei barbecue accessoires, zoals bijvoorbeeld pizzasteen, paella pan en barbecuetangen.

U kunt met de barbecues van CADAC grillen, bakken, roosteren, wokken, slow cooking en paella bereiden. CADAC is meerdere malen bekroond met de internationale awards voor camping barbecues, gasbarbecues, buitenkeukens en houtskool barbecues.

Het braaien in Zuid Afrika kunt u vergelijken met een barbecue in Nederland. Iedereen neemt wat mee, komt gezellig bij elkaar en er wordt gelachen, gepraat, gegeten en wat gedronken. Iemand zorgt voor het vlees, de anders voor de salades, weer iemand anders voor wat bijgerechtjes en zo doet iedereen wat. In Afrika is het een traditie dat de mannen het vlees grillen (1 heeft de leiding) en bij de braai blijven staan om de rugby te bespreken. In Nederland ziet u dit ook veel maar dan gaat het voornamelijk over voetbal.

CADAC Geschiedenis

De geschiedenis van CADAC gaat heel wat jaren terug het begon allemaal in 1948. CADAC werd opricht in Zuid-Afrika en richtte zich in eerste instantie op de verkoop van gascilinders. Vroeger vormde de boeren een groot deel van de bevolking in Zuid-Afrika. wanneer zij op het veld aan het werk waren, stookten zij een vuurtje met daar boven op een ploegschaar (Skotteskaar) om het vlees en eten op te bereiden. CADAC ontwikkelde dit idee veder tot de nu bekende Skottelbraai.

Het woord “braai’ is Afrikaans en betekent barbecue of grill. Een braai is een manier van eten bereiden en de tradities daar om heen. Vroeger werd er bij het gebruik van een braai hout gebruikt. Tegenwoordig wordt er gebruik gemaakt van houtskool of gas.

Heeft u misschien een vraag?

[email protected] 0523 270 680
Heeft u misschien <strong>een vraag?</strong>
Laatst bekeken