• Onze fysieke winkel is t/m 9 februari gesloten. Bestellen op onze webshop is uiteraard wel mogelijk.
    Klik op meer info voor ons beleid m.b.t. de Coronacrisis.

Corona update

Corona update 12 januari 2021

Dinsdag 12 januari 2021 is door de overheid besloten dat Nederland in lockdown blijft tot en met ten minste 9 februari 2021. Dit betekend dat wij onze deuren gesloten moeten houden tot deze tijd. 

Online bestellen is bij ons gewoon mogelijk zoals u gewend van ons bent!

Let op! Door de Coronacrisis is het erg druk bij ons, maar vooral bij alle bezorgdiensten. Hierdoor kan levering van een bestelling langer duren dan u van ons gewend bent. 

Omdat onze fysieke winkel gesloten is, zijn wij telefonisch niet bereikbaar. U kunt ons bereiken via email [email protected] Heeft u vragen? Stuur ons een email en wij zorgen ervoor dat deze zo snel mogelijk beantwoord wordt.

 

Corona update 14 december 2020

Op 14 december 2020 is door de overheid besloten dat alle winkels die geen essentiële producten verkopen de deuren moeten sluiten. Dit tenminste tot 19 januari 2021.

Uiteraard is online bestellen bij ons gewoon mogelijk, de bestellingen worden verwerkt zoals u gewend bent.

Plaggenmarsch Tuinmeubelen doet er alles aan om uw producten binnen de opgegeven levertijd bij u te krijgen.

Let op! Door de Coronacrisis is het erg druk bij ons, maar vooral bij alle bezorgdiensten. Hierdoor kan levering van een bestelling langer duren.

Omdat onze fysieke winkel gesloten is, zijn wij telefonisch niet bereikbaar. U kunt ons bereiken via email [email protected] Stuurt u ons een email, dan wordt deze zo snel mogelijk beantwoordt.

 

Corona update 13 november 2020

Op 13 november 2020 is door het kabinet besloten dat er voor dit jaar een volledig vuurwerkverbod. Het kabinet hoopt met dit verbod de hulpdiensten tijdens de jaarwisselingen te ontlasten in deze coronatijd.

Het is momenteel dan ook niet mogelijk om vuurwerk bij Plaggenmarsch of vuurwerk op de website danknaljegoed.nl te bestellen.

Wel is bij ons in de winkel het cat. 1 vuurwerk (kindervuurwerk) gewoon te koop.

 

Let op: mogelijk langere levertijd voor webshop bestellingen.

Door de Coronacrisis wordt er in onze webshop veel meer besteld. Zowel bij onze eigen bezorgservice als bij onze bezorgpartners is het erg druk, hierdoor is de kans groot dat de bezorging van uw bestelling langer duurt.

Heeft u een bestelling geplaatst of wilt u een bestelling plaatsen en heeft u vragen over de levertijd? Dan kunt u uiteraard altijd contact opnemen met onze klantenservice.

 

Corona update oktober 2020

Omdat wij meerdere vragen krijgen van klanten, willen we jullie graag informeren hoe Plaggenmarsch Tuinmeubelen omgaat met het Coronavirus.

- Onze winkel in Hardenberg is gewoon geopend, kijk hier voor onze actuele openingstijden.
- Mondakpjes zijn niet verplicht maar adviseren u wel om deze te dragen tijdens het bezoek aan onze winkel.
- In onze winkel hebben wij extra hygiëne maatregelen getroffen om het virus niet verder te verspreiden.
- Onze webshop is gewoon 24/7 geopend en bereikbaar.
- Onze eigen bezorgers en ook onze bezorgpartners zijn ook gewoon aan het werk en kunnen uw orders normaal bij u leveren..

Wat wij wel anders aanpakken:

- In onze winkel houden we minimaal 1,5 meter afstand tot elkaar
(zowel klanten als personeel)
- Zowel het personeel in de winkel als onze bezorgers zullen geen handen meer geven.
- Heeft één van onze medewerkers (lichte) griep, verkoudheidsklachten of moet er (veel) gehoest of geniest worden. Dan is ons beleid dat hij/zij thuis blijft.
- Heeft u als klant klachten als; (lichte) griep, verkoudheidsklachten of moet er (veel) gehoest of geniest worden. Wees dan verstandig en bezoek onze winkel nu nog even niet, we zien je later graag terug, of shop direct in onze uitgebreide webshop.
- Daarnaast verzoeken wij u in de winkel of bij onze eigen bezorgservice zo veel mogelijk contactloos te betalen.

- Heeft u reeds een bezorgafspraak gemaakt en heeft klachten als; (lichte) griep, verkoudheidsklachten of moet er (veel) gehoest of geniest worden. Neemt u dan z.s.m. contact met ons op! 

Heeft u algemene vragen aan Plaggenmarsch of heeft u specifieke vragen over hoe wij omgaan met het Coronavirus?

Neem dan gerust contact met ons op via [email protected] of telefonisch via 0523-270680.

Let op: mogelijk langere levertijd!

Door de Coronacrisis wordt er online veel meer besteld. Zowel bij onze eigen bezorgservice als bij onze bezorgpartners is het erg druk, hierdoor is de kans groot dat de bezorging van uw bestelling langer duurt.

 

Laatst bekeken