• Deze webshop is tijdelijk gesloten. Bestellingen kunnen in de winkel gedaan worden. In September is de winkel dinsdag t/m zaterdag geopend, iedere maandag is de winkel dicht IVM vakanties. Kijk op onze openingstijden pagina voor alle openingstijden.

Producten van Delschen

Delschen
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Delschen Balkonklem Voor Parasol Delschen Balkonklem Voor Parasol
Met deze balkonklem klem je eenvoudig je parasol aan de reling van je balkon....
€ 9,95
Delschen Parasolvoet 38kg Verrijdbaar Delschen Parasolvoet 38kg Verrijdbaar
Delschen parasolvoet 38kg is geschikt voor parasols tot een stokdikte van...
€ 79,95 € 69,00
Delschen Vulbare Voet 30liter Delschen Vulbare Voet 30liter
Deze kunststof vulbare parasolvoet van Delschen is geschikt voor midden stok...
€ 49,95 € 39,95

Delschen

Delschen is een Duits bedrijf dat parasolvoeten ontwikkeld en nog vele andere producten. Bij het produceren van een parasolvoet wordt er gebruik gemaakt van verschillende soorten materiaal. Zo heeft u metalen, roestvrij stalen, natuurlijke betonnen, betonnen gevulde, granieten en vul bare parasolvoeten. Verder heeft Delschen ook nog andere producten in haar assortiment u kunt hierbij denken aan grondspiesen, accessoires en ingraafvoeten.

Delschen geschiedenis

Delschen is opgericht in 1940 in Grefrath door Josef Delschen als een beton fabriek. De productie van parasolvoeten begon in de 1960. De zonen Volker en Gernot runnen het bedrijf sinds 2004 en zijn de derde generatie.

Dankzij de geavanceerde productkwaliteit en het unieke assortiment producten heeft Delschen naam gemaakt als de internationale marktleider. Klanten in meer dan 30 landen waarderen de betrouwbaarheid, klantenservice en het hoge niveau van expertise van de onderneming.

Heeft u misschien een vraag?

[email protected] 0523 270 680
Heeft u misschien <strong>een vraag?</strong>
Laatst bekeken