• Deze webshop is tijdelijk gesloten. Bestellingen kunnen in de winkel gedaan worden. In September is de winkel dinsdag t/m zaterdag geopend, iedere maandag is de winkel dicht IVM vakanties. Kijk op onze openingstijden pagina voor alle openingstijden.

Producten van Fire up

Fire up
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Fire Up Professional Houtskool 10kg Fire Up Professional Houtskool 10kg
Fire-Up Professional Grill restaurant houtskool 10 kg, black...
€ 21,95
Fire Up Aanmaak Houtwol 60 Stuks - Aanmaakblokjes Fire Up Aanmaak Houtwol 60 Stuks - Aanmaakblokjes
Met de Fire Up aanmaak houtwol is het aansteken van je barbecue kinderspel....
€ 7,95 € 5,96
Fire Up Professional Grill Xl Houtskool 15kg Fire Up Professional Grill Xl Houtskool 15kg
Fire-Up Professional GRILL XL restaurant houtskool 15 kg 30-180 mm. White...
€ 24,95
Fire Up Kokosbriketten 10kg Fire Up Kokosbriketten 10kg
Fire-Up Professional Kokosbriketten 10 kg. Kokos. Zeer geschikt voor kleine...
€ 21,95 € 16,46

Fire Up

Fire up International presenteert zich als de specialis op het gebied van vuur-gerelateerde producten voor de openhaard, barbecue, kachel en andere producten. het brede assortiment van Fire up beschikt over een hoge duurzaamheid, kwaliteit en is gemakkelijk en veilig in gebruik, met milieuvriendelijke aspecten, die grotendeels de samenstelling van het assortiment bepalen. Fire Up streeft naar de balans tussen de productie en verkoop van de door gevoerde producten.

Fire up streeft er naar om de meest duurzame handelspartner voor de groot- en detailhandel in de Benelux te zijn. Fire Up wil zich zowel in als buiten Europa presenteren als de producent en leverancier van duurzame en milieuvriendelijke producten.

Fire Up geschiedenis

Fire Up International heeft geïnvesteerd in een nieuw bedrijfspand. Dit voor de meest innovatieve productielijn en de daarbij behorende nieuwe verpakkingslijnen, voor het produceren en verpakken van de natuurlijke en duurzame aanmaakblokjes van Fire up. Fire up heeft al meer dan 30 jaar ervaring op de markt.

Eerder hete Fire up Peko B.V. in 2006 veranderde dit naar Fire Up International B.V. deze naam is gelinkt aan de Fire Up product benaming. Alles bij Fire Up staat in het teken van duurzaam en milieuvriendelijk. Het assortiment voor “outdoor living & cooking” wordt teruggebracht naar een kernassortiment: vuur gerelateerde producten voor kachel, haard en barbecue. Hierbij kunt u denken aan aanmaakblokjes, houtskool en houtskool briketten.

Fire Up Toekomst

Met het nieuwe bedrijfspand dat uitgerust is met de beste technische productie- en verpakkingsfaciliteiten, is Fire Up helemaal klaar om aan de huidige en toekomstige behoeftes van de consument te voldoen.

De productie van de aanmaakblokjes is verder geoptimaliseerd en geprofessionaliseerd. De focus wordt gelegd op het produceren van milieuvriendelijke en duurzame aanmaakblokjes. Er zijn nieuwe productie- en verpakkingsmachines geïnstalleerd. Er is veel tijd en moeite gestopt in het productie proces.

Heeft u misschien een vraag?

[email protected] 0523 270 680
Heeft u misschien <strong>een vraag?</strong>
Laatst bekeken