• Vanaf woensdag 28 april a.s. kunt u weer bij ons komen winkelen zonder verplichtte afspraak. Wij zijn op werkdagen geopend tussen 09:00 en 18:00 uur. Bestellen op onze webshop en click & collect blijft uiteraard ook mogelijk.
    Klik op meer info...

Producten van Grill Guru

Grill Guru
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Grill Guru Smoker Box Grill Guru Smoker Box
Gek op roken? Dan is de Smoker Box een must-have. Met de box voeg je heel...
€ 14,95
Grill Guru Injector Grill Guru Injector
Roestvrijstalen injector om grotere stukken vlees te injecteren voor nog meer...
€ 34,95

Grill Guru

Grill Guru verkoopt barbecues van top kwaliteit die zijn ontworpen en gebouwd om elk seizoen van te genieten. Hoe koud of warm het buiten ook is de barbecues van Grill Guru blijven altijd op temperatuur.

De Grill Guru barbecues zijn erg makkelijk in gebruik en u kunt er de lekkerste gerechten mee op tafel zetten. Met de accessoires van Grill Guru is alles mogelijk en kunt u alles uit het barbecueën halen.

Het assortiment van Grill Guru bestaat uit meerdere productcategorieën. Dat zijn kamado’s, grillerette, pellet Grills, gietijzeren, pizza maken, Roken, Roosters en grillplaten, houtskool en rookhout, onderhoud en accessoires.

Grill Guru Pellet Grills

Waarom zou u kiezen voor een pellet grill? Als u voor smaak en gemak gaat dan is een Grill Guru Pellet Grill de barbecue voor u. Er kan worden gestookt op 100% hout, dat zorgt voor de allerlekkerste gerechten. De pellet grill is super makkelijk in gebruik en u kunt het vergelijken met het koken op u fornuis. De pellet grill is snel op temperatuur en heeft een goede temperatuurregeling.

Als u nu op lage temperaturen gaat roken, of dat u op hoge temperatuur pizza’s wilt bakken. Op de Grill Guru pellet grill kan het allemaal en is alles mogelijk.

Grill Guru Grillerette

Barbecueën kan met iedereen en overal tijdens mooie zomeravonden, met een feestje of gewoon lekker overdag. Eten brengt ons bij elkaar.

Nou hoor ik u denken wat is een grillerette? Een Grillerette is een kleine compacte barbecue die u makkelijk kunt verplaatsen en meenemen. Een grillerette is ideaal voor kleine gelegenheden, neemt weinig ruimte in beslag en is makkelijk schoon te maken.

Met een handje vol houtskool heeft u de hele avond plezier aan de Grillerette. Door de slimme ventilator op batterijen of powerbank is er geen gedoe om het vuur aan te krijgen. De Grillerette is compact, duurzaam en stijlvol.

Heeft u misschien een vraag?

[email protected] 0523 270 680
Heeft u misschien <strong>een vraag?</strong>
Laatst bekeken