• DE SHOWROOM EN DE WEBSHOP IS VANWEGE INVENTARISATIE GESLOTEN. KOMT U IETS OPHALEN WAT REEDS BESTELD IS, BEL DAN 0523-270680

Producten van Grosfillex

Grosfillex
Geen resultaten gevonden voor de filter!

Grosfillex

Grosfillex is een familiebedrijf dat al ruim 90 jaar lang is gevestigd in Oyonnax in Frankrijk. Grosfillex is bekend om internationale schaal en is actief in tuinmeubelen, tuinhuisjes en opbergruimte, wand en plafonbekleding, deuren en plantenbakken.

27 jaar lang heeft Grosfillex zijn expertise ontwikkeld door hout te bewerken, voordat het de voorloper werd op het gebied van synthetische hars wat ze nu nog zijn.

In de periode tussen de twee wereld oorlogen is Grosfillex bekend geworden door hun eierdopjes, wasknijpers en gereedschapsstelen. Dit laat zien wat Grosfillex allemaal wel niet kan met hun materialen en dat zij zich aanpassen aan het dagelijkse leven van de gebruikers.

Door goed te innoveren in matrealen en processen heeft Grosfillex steeds mooiere, slimmere en betere producten kunnen ontwikkelen. Grosfillex blijft zich houden aan hun waarden en houdt de markt zorgvuldig in de gaten.

Grosfillex geschiedenis

In 1927 werd Grosfillex opgericht in Frankrijk als een houtdraaierij. In 1954 werd er voor het eerst met plastic gewerkt en werd de eerste bloembak geproduceerd. De eerste buitenlandse dochteronderneming was in 1964 een feit.

1980 was het jaar dat Grosfillex de eerste PVC producten op de markt bracht. Ik 1998 was het WK voetbal in Frankrijk de stoeltjes in het stadion Stade de France werden gemaakt door Grosfillex. Wat jaren later in 2005 werden de tuinhuisjes gelanceerd op de markt.

Door de jaren heen werden er nog vele nieuwe producten gelanceerd op de markt. In 2011 won Gosfillex een gouden medaille voor het ontwerp van de G-lock raam tijdens een Batiment. In 2012 begon Grosfillex met aluminium producten te werken.

Grosfillex is nog altijd bezig met het innoveren van nieuwe producten. Bij Grosfillex is veel mogelijk en wordt er gewerkt aan producten voor u! Grosfillex heeft veel verschillende soorten producten in verschillende soorten, maten, kleuren en vormen dat maakt Grosfillex uniek.

Heeft u misschien een vraag?

[email protected] 0523 270 680
Heeft u misschien <strong>een vraag?</strong>
Laatst bekeken