• Deze webshop is tijdelijk gesloten. Bestellingen kunnen in de winkel gedaan worden. In September is de winkel dinsdag t/m zaterdag geopend, iedere maandag is de winkel dicht IVM vakanties. Kijk op onze openingstijden pagina voor alle openingstijden.

Producten van Happy Cocooning

Happy Cocooning
Geen resultaten gevonden voor de filter!

Happy Cocooning

Happy Cocooning is gespecialiseerd in haar Cacoon Tables die gezelligheid van een kampvuur naar de tuinen, balkons en terrassen brengt. Met dit gezellige vuur van een gasbranden heeft u geen last van rook. Als u opzoek bent naar een ronde tafel of juist recht en strak, Happy Cocooning heeft het allemaal.

De tafelhaard zorg veel warmte en sfeer. De Cocoon Tables hebben een ingebouwd gasvuur die lekker warm, sfeervol en veilig is. Een Cocoon Table is een centraal punt die het ook s ’avonds erg aangenaam maakt om buiten te zitten. Wat ook erg handig is, is dat je met een grilplaat uw Cocoon Table kunt om toveren tot een barbecue.

Happy Cocooning vindt veiligheid en design erg belangrijk. Happy Cocooning ontwikkeld alle producten zelf en werken met hoge veiligheidseisen.

Happy Cocooning assortiment

Happy Cocooning maakt gebruik van verschillende soorten materialen. Zo gebruiken ze aluminium, hout/teak en composiet. Het assortiment is opgedeeld in meerdere productcategorieën. Dat zijn Cocoon Tables, Cocoon Move, Inbouw en Accessoires, onder deze categorieën heeft Happy Cocooning ook weer een onderverdeling gemaakt.

Zo kunt u verschillende producten vinden in het assortiment van Happy Cocooning, u kunt denken aan ronde tafelhaarden, ovale tafelhaarden, vierkante tafelhaarden, een tafelhaard die u kunt verplaatsen, inbouw tafelhaarden, inbouw wijnkoelers, beschermhoezen voor uw tafelhaarden, bijzet tafels, deksels, glazen ombouw, grill plaat, pizza plaat, zijtafelblad, onderhoud set en nog veel meer.

Happy Cocooning onderhoud

Happy Cocooning is er van overtuigd dat genieten en gemak in onderhoud samen gaan. daarom heeft Happy Cocooning bij de ontwikkeling van de Cocoon Tables veel aandact besteed aan eenvoudig onderhoud en kwalitatieve materialen.

Het enige onderhoudt dat u aan de Cocoon Tables hoeft te doen is het schoonhouden van de tafel. alle onderdelen zijn dusdanig gefabriceerd dat deze geen onderhoud behoeven, zodat u optimaal kunt genieten van uw Cocoon Table.

Heeft u misschien een vraag?

[email protected] 0523 270 680
Heeft u misschien <strong>een vraag?</strong>
Laatst bekeken