• DE SHOWROOM EN DE WEBSHOP IS VANWEGE INVENTARISATIE GESLOTEN. KOMT U IETS OPHALEN WAT REEDS BESTELD IS, BEL DAN 0523-270680

Tuinkussens op maat laten maken?

Geen resultaten gevonden voor de filter!

Uw eigen tuinkussen ontwerpen? Het was nog nooit zo makkelijk!

Wilt u eenvoudig uw eigen tuinkussens ontwerpen? Dat kan nu! Selecteer eenvoudig de kleur van uw kussens, de afmetingen en de dikte van uw kussens en laat ze op maat bij u thuis bezorgen! 

Klik op onderstaande knop om uw eigen tuinkussens te ontwerpen!

Maak uw eigen tuinkussens op maat!

 

Geen Tuinkussens op maat bestellen?

Zoekt u een goed passend kussen voor in uw loungeset, dining set of voor uw tuinstoelen? Dan hebben wij ook een ruim assortiment tuinkussens direct uit voorraad leverbaar.

Wij hebben onder andere de volgende tuinkussens:

 

Zoekt u kussens voor uw tuinmeubelen, maar u weet niet exact welke maat u nodig heeft of welk kussen het meest geschikt is voor uw tuinmeubilair? Neem dan gerust eens contact met ons op, wij zijn maandag tot en met zaterdag telefonisch bereikbaar, daarnaast mag u ons natuurlijk ook altijd een email sturen.

Tuinmeubelen Showroom van 7000 m2

Plaggenmarsch tuinmeubelen heeft het grootste assortiment tuinmeubelen en tuinaccessoires van heel Europa! Wij zitten gevestigd in Hardenberg (Overijssel) en hebben een showroom van twee verdiepingen en maar liefst 7000 m2!

Voel u vrij om een dagje te komen winkelen in onze prachtige showroom waar vrijwel alle tuinkussens en tuinmeubelen direct uit voorraad leverbaar zijn! Heeft u iets gevonden maar kunt u het zelf niet meenemen? Wij beschikken over onze eigen bezorgservice en leveren in heel Nederland!

Heeft u vragen en wilt u direct contact? Dan kunt u ons bereiken via telefoonnummer 0523 - 270 680.

Heeft u misschien een vraag?

[email protected] 0523 270 680
Heeft u misschien <strong>een vraag?</strong>
Laatst bekeken