• Deze webshop is tijdelijk gesloten. Bestellingen kunnen in de winkel gedaan worden. In September is de winkel dinsdag t/m zaterdag geopend, iedere maandag is de winkel dicht IVM vakanties. Kijk op onze openingstijden pagina voor alle openingstijden.

Producten van Landmann

Landmann
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Landmann Grillrooster - Rond - 55cm - Verchroomd Landmann Grillrooster - Rond - 55cm - Verchroomd
Landmann Grill rooster met een diameter van 55 cm Met scharnierende delen om...
€ 39,99 € 29,99
Landmann Grillrooster - Rechthoek - 58x30cm - Verchroomd Landmann Grillrooster - Rechthoek - 58x30cm -...
Merk: Landmann Afmetingen: 58 x 30 cm Materiaal: Verchroomd staal OP = OP!
€ 24,95 € 18,71
Landmann Grillrooster - Rond - 45cm - Verchroomd Landmann Grillrooster - Rond - 45cm - Verchroomd
Landmann Grill rooster met een diameter van 45 cm Met scharnierende delen om...
€ 34,99 € 26,24

Landmann

Landmann is een toonaangevend Duits grillmerk dat al meer dan 50 jaar staat voor kwaliteit en innovatie. Het bedrijf heeft een wereldwijd netwerk van expertise met onder meer locaties in Europa, de VS, Australië en Azië om producten te creëren voor buitengewone barbecue-ervaringen.

Het assortiment van Landmann laat zien hoe innovatief de industrie kan zijn. Tegenwoordig staat Landmann meer dan ooit voor BBQ-variatie in apparaten en accessoires. U kunt hierbij denken aan Gas-grills, houtskoolgrills, Smokers, Accessoires, beschermhoezen, brandstoffen en nog veel meer.

Landmann werd opgericht in 1966 in Duitsland. Er werden toen Canadese grills op de markt gebracht. Onder het merk Landmann worden goede producten gecreëerd en worden afgestemd op de leefstijl van de verschillende consumentengroepen.

Landmann geschiedenis

Landmann heeft al ruim 50 jaar ervaring op het gebied van barbecueën en is opgericht in 1966 in Duitsland. Landmann lanceerde als eerste bedrijf grootschalige grills op de Duitse markt en legde daarmee de basis voor de Duitse barbecue industrie.

Sindsdien is grillen één van de meest populaire vrijetijdsactiviteiten ooit geworden. Dit maakt Landmann medeoprichter van een vrijetijdstrend die één van de meest populaire ooit is geworden.

Ondertussen is Landmann uitgegroeid tot één van de grootste merkfabrikanten in Europa voor barbecueën. Ondanks de internationale activiteiten is Landmann altijd trouw gebleven aan het plekje in Duitsland.

Landmann is nog steed een volledig en mooi familiebedrijf. De belangrijkste zorg is om de duurzame ontwikkeling van Landmann in de toekomst voort te zetten en zo de verantwoordelijkheid op te nemen tegenover hun klanten, de zakelijke klanten en hun medewerkers.

De visie van Landmann is dat zij met hun grillproducten altijd het allerbeste willen bieden aan hun consumentengroepen. Het moet precies afgestemd zijn op de smaak, grillvoorkeuren en leefstijl. Dit doel is hun passie, waarvoor hun al hun kennis en vaardigheden willen inzetten.

Heeft u misschien een vraag?

[email protected] 0523 270 680
Heeft u misschien <strong>een vraag?</strong>
Laatst bekeken