• Deze webshop is tijdelijk gesloten. Bestellingen kunnen in de winkel gedaan worden. In September is de winkel dinsdag t/m zaterdag geopend, iedere maandag is de winkel dicht IVM vakanties. Kijk op onze openingstijden pagina voor alle openingstijden.

Producten van Masterbuilt

Masterbuilt
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Masterbuilt Gravity 560 Elektrische Houtskoolgrill & Smoker Masterbuilt Gravity 560 Elektrische...
Temperatuur op afstand in te stellen en te volgen van zowel smoker als vlees!...
€ 799,00 € 649,00
Masterbuilt Gravity Hoes 560 Masterbuilt Gravity Hoes 560
Beschermhoes voor Masterbuilt Gravity 560 Series.
€ 64,90

Masterbuilt

Masterbuilt heeft al meer dan 45 jaar ervaring op het gebied van barbecueën. Masterbuilt staat voor werk om te beheersen en zorg voor wat belangrijk is. Het begon allemaal in een achtertuin in 1973, met Dawson McLemore en zijn familie die viskokers bouwden.

De missie van Masterbuilt luid als volgt: bouw geweldige producten en betere relaties. Masterbuilt’s standaard van uitmuntendheid is het ontwerpen en bouwen van de meest innovatieve producten in de branche en markten die zij bedienen. Masterbuilt streeft ernaar een werkomgeving te creëren die bevorderlijk is voor het opbouwen en lange termijn medewerkers die gemotiveerd zijn en toegewijd aan het vervaardigen van kwaliteitsproducten tegen een eerlijke marktwaarde.

Masterbuilt heeft hun waarden opgedeeld in 5 stukken.

1 staat voor geloof, familie en dan de rest

De Familie McLemore zette vanaf het begin de toon voor Masterbuilt met als eerste prioriteit het geloof, dan de familie en daarna de rest. Die prioriteiten worden elke dag na geleefd, omdat het werk in lijn komt met het belangrijkste in hun leven.

2 staat voor doe het werk, maak het leuk

Het team van Masterbuilt doet wat nodig is om het werk gedaan te krijgen. Het is namelijk niet zomaar een team, het is een familie. Het is ook nog eens een hele leuke familie waarin iedereen elkaar steunt en lol met elkaar kan hebben.

3 staat voor toonaangevende kwaliteit en innovatie

Masterbuilt loopt voorop in de branche met kwaliteit en innovatie van producten. Zij werken onvermoeibaar door om de producten te verbeteren en nieuwe producten op de markt te brengen.

4 staat voor klantenservice van wereldklasse, elke keer weer

Het klantenserviceteam van Masterbuilt heeft maar één doel: klantenservice van wereldklasse.

5 staat voor deel de goedheid

Masterbuilt gelooft erin dat zij elke dag de goedheid delen. Hiermee bedoelen zij dat er goed wordt gegeten, dat er goede mensen werken en dat zij op goede tijden werken.

Heeft u misschien een vraag?

[email protected] 0523 270 680
Heeft u misschien <strong>een vraag?</strong>
Laatst bekeken