• Let op: mogelijk langere levertijd! Door de Coronacrisis is het erg druk. De kans is groot dat de bezorging van uw bestelling langer duurt. Klik op Meer info voor ons beleid m.b.t. de Coronacrisis.

Wij zijn vandaag tot 18:00u open!

Vragen? Bel 0523 - 270 680

Cobb Cobble Stone Per 6 Stuks

Productomschrijving

Binnen 3 minuten barbecueën? Met de Cobb Cobble Stones is je Cobb snel klaar en geeft je 2 uur barbecueplezier. Het is een ring met daarin de briketten en aanmaakvloeistof. Een Cobblestone past precies in het mandje. Inhoud verpakking: 6 stuks.

Met de Cobb Cobble Stones is je Cobb binnen 3 minuten aangestoken en kun je met je gasten snel genieten. Het aansteken met briketten en aanmaakvloeistof behoort dus tot de verleden tijd! De Cobble Stones bestaan uit een ring van briketten en aanmaakvloeistof. Deze hoeft alleen nog maar in het brikettenmandje neergelegd en aangestoken te worden. Één Cobb Cobble Stone geeft ruim 2 uur barbecueplezier.

 

De Cobb Cobble Stone is milieuvriendelijk en bestaat uit natuurlijke materialen zoals kokosnootbast. In een doos zitten 6 stuks en deze zijn per stuk waterdicht verpakt. Gemakkelijk om mee te nemen op bijvoorbeeld de boot of tijdens het kamperen.

  • 700411
  • Cobb
  • Brandstof
Toebehoren
Klanten kochten ook
Klanten bekeken ook
Laatst bekeken