• DE SHOWROOM EN DE WEBSHOP IS VANWEGE INVENTARISATIE GESLOTEN. KOMT U IETS OPHALEN WAT REEDS BESTELD IS, BEL DAN 0523-270680

Producten van nardi

nardi
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Nardi Rodi Tafel - Bijzettafel Nardi Rodi Tafel - Bijzettafel
Rodi bijzettafel en/of voetenbankje van Nardi. Materiaal: kunststof Garantie:...
€ 29,95
Nardi Net Stapelstoel Corallo Nardi Net Stapelstoel Corallo
Nardi Net stapelstoel Materiaal: Kunststof Kleur: Corallo - Terra rood...
€ 102,00 € 96,00
Nardi Net Stapelstoel Verde Salice Nardi Net Stapelstoel Verde Salice
Nardi Net stapelstoel Materiaal: Kunststof Kleur: Verde salice - Mint groen...
€ 102,00 € 96,00
Nardi Net Stapelstoel Wit Nardi Net Stapelstoel Wit
Nardi Net stapelstoel Materiaal: Kunststof Kleur: Wit Garantie: 2 jaar
€ 102,00 € 96,00
Nardi Net Stapelstoel Senape Nardi Net Stapelstoel Senape
Nardi Net stapelstoel Materiaal: Kunststof Kleur: Senape -Geel Garantie: 2 jaar
€ 102,00 € 96,00
Nardi Net Stapelstoel Antraciet Nardi Net Stapelstoel Antraciet
Nardi Net stapelstoel Materiaal: Kunststof Kleur: Antraciet Garantie: 2 jaar
€ 102,00 € 96,00

Nardi

De producten van Nardi zijn ontworpen door Raffaello Galiotto en gemaakt. Dankzij de tientallen jaren ervaring hebben de Nardi- producten internationale onderscheidingen behaald, zoals de Adi Design Index, de The Red Dot Design Award en The Good Design Award.

Kwaliteit is voor Nardi erg belangrijk en de productkwaliteit wordt daarom ook nauw in de gaten gehouden. Nardi gebuikt een selectie aan grondstoffen. De producten worden volledig gemaakt in Italiƫ.

Het hoofdkantoor van Nardi bevindt zich in Chiampo, in de provincie Vicenza en omvat drie productievestigingen, twee logistieke platformen met verkoopafdelingen en verschillende opslagmagazijnen.

Het belangrijkste materiaal van de producten van Nardi is hars (ook wel polypropyleen genoemd): licht, duurzaam, recyclebaar, niet giftig en antistatisch, bestand tegen weersinvloeden en zoute omgevingen.

Nardi duurzaamheid

Het polypropyleen dat Nardi gebruikt is puur, het is dus niet besmet met andere materialen. Dankzij deze functie kan het door kleur worden gescheiden en kan worden herwerkt in de herstelfase, waardoor de producten van Nardi 100% recyclebaar zijn. Al het plastic productieafval wordt opnieuw in de productiecyclus gebruikt.

Een deel van de elektriciteit die wordt gebruikt om de centrales van Nardi van stroom te voorzien, is afkomstig van zonnepanelen.

Het water dat Nardi gebruikt is niet vervuild. Nardi stoot geen vervuilende gassen of dampen uit in de atmosfeer.

Alle producten van Nardi worden verpakt in kartonnen dozen. Deze kartonnen dozen bevatten meer dan 75% gerecyclede vezels.

Nardi ontwerper Raffaello Galiotto

Raffaello Galiotto zegt dat het enige aspect dat in zijn samenwerking met Nardi niet onveranderd blijft, is het enthousiasme om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Al het andere verandert voortdurend.

Raffaello Galiotto is de ontwerper van alle Nardi-producten. Zijn aanpak is dat hij die artistieke training combineert met een vroege interesse in industrieel ontwerp, heeft tot doel de specificiteit van elk materiaal te verbeteren, met projecten die de eigenaardigheden versterken naast het potentieel van de productieprocessen. Voor Nardi heeft hij meer dan vijftig producten gemaakt, waarbij hij zichzelf altijd tot het uiterste drijft van de technische mogelijkheden die plastic materialen bieden.

Heeft u misschien een vraag?

[email protected] 0523 270 680
Heeft u misschien <strong>een vraag?</strong>
Laatst bekeken