Goede Vrijdag, Zaterdag & 2e Paasdag open!

Tuinmeubelhoezen

Wil je een tuinmeubelhoes kopen? Bekijk hier de grote collectie tuinmeubel beschermhoezen en voor advies kijk je onderaan de pagina.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 100

Van hoog naar laag sorteren
  1. garden impressions
    Loungesethoes 140x70xH70 cm
    Loungesethoes 140x70xH70 cm
    € 45,00 incl. BTW
  2. garden impressions
    Loungesethoes 170x100xH60 cm
    Loungesethoes 170x100xH60 cm
    € 49,95 incl. BTW
  3. garden impressions
    Loungesethoes 105x80xH130 cm voor Tampa loungeset
    Loungesethoes 105x80xH130 cm voor Tampa loungeset
    € 49,95 incl. BTW
  4. garden impressions
    Loungesethoes 210x200xH70 cm
    Loungesethoes 210x200xH70 cm
    € 75,00 incl. BTW
  5. garden impressions
    Loungesethoes 205x175xH65 cm
    Loungesethoes 205x175xH65 cm
    € 74,95 incl. BTW
  6. garden impressions
    Loungesethoes L 235/235x90xH70 cm
    Loungesethoes L 235/235x90xH70 cm
    € 74,95 incl. BTW
  7. garden impressions
    Loungesethoes 235x235xH65 cm
    Loungesethoes 235x235xH65 cm
    € 89,95 incl. BTW
  8. garden impressions
    Loungesethoes 305x230xH70 cm
    Loungesethoes 305x230xH70 cm
    € 99,95 incl. BTW
    Gratis verzending!*
  9. garden impressions
    Loungesethoes set L 255/255x90xH70 cm
    Loungesethoes set L 255/255x90xH70 cm
    € 84,95 incl. BTW
  10. garden impressions
    Loungesethoes 255x255xH72 cm
    Loungesethoes 255x255xH72 cm
    € 95,00 incl. BTW
  11. garden impressions
    Loungesethoes L 227/301x80xH65 cm
    Loungesethoes L 227/301x80xH65 cm
    € 79,95 incl. BTW
  12. garden impressions
    Loungesethoes L 275/275x95xH70 cm
    Loungesethoes L 275/275x95xH70 cm
    € 99,95 incl. BTW
    Gratis verzending!*
per pagina

Een tuinmeubelhoes kopen? l Beschermhoes Tuinmeubelen

Ben jij op zoek naar een tuinmeubelhoes om jouw tuinmeubelen goed mee te beschermen? Zeer verstandig. Een beschermhoes zorgt er immers voor dat jouw tuinset of loungeset en andere accessoires (zoals een barbecue of vuurtafel) voor in de tuin perfect worden beschermd. Hiermee verleng je de levensduur van jouw tuinmeubelen. Wanneer je tuinmeubelen een langere tijd niet gebruikt of is het zomerseizoen ten einde en wil je de meubels goed beschermen? Dan biedt een tuinmeubelhoes uitkomst, hiermee verleng je de levensduur en heb je langer plezier van jouw mooie tuinmeubelen. Tuinmeubelland heeft een ruim assortiment aan beschermhoezen voor bijvoorbeeld tuinsets, loungesets, parasols, barbecues en loungekussens. Wil je vooraf graag eerst wat meer informatie lezen over de verschillende soorten beschermhoezen, lees dan snel verder.


Tuinmeubelland assortiment tuinmeubelhoezen

Het assortiment beschermhoezen van Tuinmeubelland is zeer ruim en bestaat uit hoezen van vele kwaliteitsmerken. Heb je een tuinmeubelhoes nodig? Neem zeker eens een kijkje in het ruime assortiment van Tuinmeubelland. Hier vind je onder andere een loungeset beschermhoes, tuinset beschermhoezen, parasolhoezen en overige beschermhoezen! De beschermhoezen in de collectie zijn van de volgende merken:

  • Garden Impressions – Coverit - alle tuinmeubelhoezen
  • Aerocover platinum parasolhoezen
  • Boretti barbecuehoezen
  • Exotan hoezen
  • Nesling hoezen

Soorten beschermhoezen:

  • Loungesethoes

    Het assortiment loungesethoezen bestaat uit de standaard loungeset hoezen in verschillende formaten en de speciale verhoogde lounge dining tuinmeubelhoes.
  • Tuinsethoes

    De collectie tuinsethoezen bestaat uit de bekende afmetingen en daarnaast diverse vormen zoals: vierkant, rechthoek en rond.
  • Parasolhoes

    Het assortiment parasolhoezen bestaat uit standaard parasol hoezen en de speciale zweefparasolhoes (free-arme parasolhoes).
  • Barbecuehoes

    Onder de barbecuehoezen vallen beschermhoezen voor houtskool barbecues en beschermhoes gasbarbecues.
  • Tuinstoelhoes

    De tuinstoel hoezen bestaat speciaal voor lounge (dining) fauteuils en stapelbare tuinstoelen.
  • Ligbedhoes

    Het assortiment ligbedhoezen bestaat uit langwerpige hoezen, speciaal voor ligbedden.
  • Tuinkussenhoes – de Kussentas

    Het assortiment tuinkussenhoezen bestaat uit kussentassen en beschermhoezen voor tuinkussens en loungekussens.

Beschermhoes-2-Tuinmeubelland

Beschermhoezen Coverit van Garden Impressions

De beschermhoezen uit de collectie van Coverit zijn gemaakt van soepele PVC coating, deze coating is ademend. Het is een flexibele ademende coating, waardoor de hoes in de wintermaanden flexibel blijft en niet zal brokkelen. De PVC coating zorgt ervoor dat de hoes waterbestendig is, echter is de hoes niet 100% waterdicht. Een beschermhoes moet juist ademend zijn, anders kan er schimmel ontstaan doordat de loungeset volledig luchtdicht is afgedekt. Doordat de hoes niet volledig waterdicht is, is het aan te raden om afstand te creëren tussen de meubelen en de hoes. Het water kan er dan gemakkelijker afstromen en de meubelen kunnen niet verstikken. De beschermhoes is voorzien van ventilatie driehoeken zodat de meubelen onder de hoes kunnen ademen. De lounge dining hoes kan gemakkelijk worden bevestigd. Op alle hoeken zit onderaan een elastieken band om de hoes strak te houden. We raden je aan om de kussens niet onder de hoes te laten liggen. Mocht de kussens al nat zijn geworden, is dat niet erg maar zorg er wel voor dat ze droog worden opgeborgen.

Loungeset beschermhoes

Er zijn veel verschillende type voor de loungeset beschermhoes verkrijgbaar, met name de afmeting speelt een belangrijke rol. Bij de loungesets op de website van Tuinmeubelland staat aangegeven welke hoes geschikt is voor de set. Voor zowel kleine als grote loungeset is er al een hoes beschikbaar. Wanneer jij een loungeset hebt met een hoge tuintafel is het belangrijk om een hoes aan te schaffen die precies past. Kijk voor meer informatie bij het kopje lounge dining set beschermhoes.

Tuinset beschermhoes

Een hoes geschikt voor een tuinset is zo ontworpen dat je in één keer de tuintafel en tuinstoelen kunt afdekken. Op deze manier is de tuinset beschermd tegen weersinvloeden. Hiermee voorkom je dat de tuinset snel vies wordt en minder snel zal verkleuren. Het tweede voordeel van een tuinset beschermhoes is dat je de stoelen niet elke avond droog hoeft weg te zetten. De hoezen zijn in verschillende maten verkrijgbaar voor iedere tuinset. Een kleine greep uit het aanbod:

  • Rechthoekige tuinsethoes 165x150 cm
  • Grote tuinsethoes 255x190 cm en 270x190 cm
  • Ronde tuinsethoes 200 cm

Lounge dining set beschermhoes

Wanneer je je fijne lounge dining set wilt beschermen past doorgaans een ‘gewone’ tuinset hoes niet goed. Er zijn daarom speciale lounge dining hoezen ontwikkelt die lang genoeg zijn. Vaak wordt de loungebank en de tuintafel apart afgedekt. Ook voor de kleinere lounge dining sets zijn er goede hoezen te verkrijgen.

Aankooptips voor een tuinmeubel beschermhoes

Een beschermhoes kopen vraagt om de nodige aandachtspunten. Je wilt namelijk tevreden zijn met jouw aankoop en er zolang mogelijk van genieten. Alleen waar let je op tijdens de aanschaf van jouw tuinmeubelhoes? Tuinmeubelland geeft twee handige tips.

  1. Wat is het formaat van jouw tuinmeubel? Een beschermhoes voor tuinmeubelen moet bijvoorbeeld goed zitten en groot genoeg zijn. Al jouw tuinmeubels en andere accessoires moeten eronder passen.
  2. Gaat jouw voorkeur uit naar één grote hoes? Of wil je meerdere hoezen kopen. Zoals één hoes voor de tuintafel en tuinstoelen. Uiteraard kun je ook de keuze maken voor meerdere exemplaren.

Topkwaliteit beschermhoezen

De beschermhoezen en tuinmeubelhoezen in de collectie van Tuinmeubelland zijn gemaakt van PVC met een ademende coating. Het is een flexibele ademende coating, waardoor de hoes ook in de wintermaanden flexibel blijft. Deze coating zorgt ervoor dat de tuinmeubelhoes waterbestendig is. Doordat de hoes is niet volledig waterdicht is, maar waterafstotend, is het verstandig om ruimte te creëren tussen het meubel en de hoes. Dit kan je eenvoudig doen door een bloempot op de tuintafel te zetten waardoor het water er makkelijk af loopt en er geen waterzak ontstaat op de hoes. Op een tuinset of loungeset liggen vaak comfortabele kussens, berg deze bij voorkeur in de schuur op. Daar zijn ze uiterst goed beschermd tegen vocht. Laat de kussens niet onder de tuinmeubelhoes liggen.

Gebruik van de tuinmeubelhoes

Doordat de tuinmeubelhoes niet volledig waterdicht is, is aan te raden om een afstand te creëren tussen de meubelen en de hoes. Dit kun je doen door een verstelbare steun in het midden van het tafelblad te zetten. Hierdoor kan het water gemakkelijker afstromen en de meubelen kunnen niet ‘verstikken’. Deze steun is speciaal ontwikkeld door het innovatieve merk Garden Impressions en kan voor alle gangbare tuinmeubelhoezen gebruikt worden. De tuinmeubelhoes is voorzien van ventilatie driehoeken zodat het tuinmeubel kan ademen. Aan de hoeken van de beschermhoes zit een elastieken band waardoor de hoes goed strak blijft zitten.

Beste aanbieding beschermhoes

Bij Tuinmeubelland ben je altijd voordeliger uit vanwege een scherpe prijs! Of het nu gaat om een beschermhoes voor jouw tuinset, loungeset, loungekussens of barbecue, Tuinmeubelland heeft de juiste beschermhoes. Bij iedere tuinmeubelhoes en tuinmeubel kun je de specificaties bekijken zoals de afmetingen van de hoes en de waterdichtheid.

Tuinmeubelen onderhouden

Naast het goed afschermen van tuinmeubelen draagt gedegen onderhoud ook bij aan de levensduur van je tuinmeubelen. Tuinmeubelland biedt daarom een ruime collectie aan verschillende onderhoudsproducten van het kwaliteitsmerk Eden om jouw tuinmeubelen te reinigen. Wil je meer informatie over goed onderhoud? Bekijk dan: Onderhoud tuinmeubelen.

De Tuinmeubelland mega stores

Tuinmeubelland nodigt je graag uit om een bezoek te brengen aan één van de Tuinmeubelland mega stores, waar onze specialisten altijd voor je klaar staan om je te adviseren. 

Of neem contact op met de Tuinmeubelland Klantenservice.

Impressie Tuinmeubelland winkels