• DE SHOWROOM EN DE WEBSHOP IS VANWEGE INVENTARISATIE GESLOTEN. KOMT U IETS OPHALEN WAT REEDS BESTELD IS, BEL DAN 0523-270680

Accessoires voor Schaduwdoeken en parasols

Geen resultaten gevonden voor de filter!

Plaggenmarsch Tuinmeubelen heeft een ruim assortiment aan handige accessoires voor uw schaduwdoek of parasol. Zo kunt u denken aan beschermhoezen, rolgordijnen, koppelstukken, bevestigingsmateriaal en nog veel meer. Deze producten heeft u al binnen 1 tot 5 werkdagen in huis. Plaggenmarsch Tuinmeubelen wil voor u het gebruik van een schaduwdoek of parasol zo plezierig en gemakkelijk mogelijk maken.

Rolgordijnen voor buiten

Bij Plaggenmarsch Tuinmeubelen vindt u verschillende soorten, maten en kleuren rolgordijnen van het merk Nesling. U kent het vast wel, u zit met uw familie of vrienden op uw terras en er hangt een lage zon die precies in uw ogen schijnt, dat is niet echt fijn. Met een rolgordijn voor buiten kunt u dit makkelijk oplossen.

Door te voorkomen dat u telkens van plek moet veranderen op uw terras zijn rolgordijnen voor buiten voor u een goede oplossing. De rolgordijnen van Plaggenmarsch Tuinmeubelen kunt u mooi combineren met onze schaduwdoeken. Op deze manier bent u van alle kanten beschermt tegen de zon en zit u ook meer beschut. De rolgordijnen voor buiten zijn mooi, stijlvol en creëren een rustige sfeer en eenheid in uw tuin en terras.

Wat erg handig is aan een rolgordijn is dat deze makkelijk in en uit te rollen is. Heeft u last van de zon doet u hem om laag, wil u graag in de zon zitten/liggen dan kan deze omhoog. Met rolgordijnen voor buiten maakt u uw terras compleet!

Accessoires kopen voor schaduwdoeken of parasols?

Wilt u uw terras of tuin nog verder uitbreiden dan bent u bij Plaggenmarsch Tuinmeubelen aan het goede adres. Door de handige koppelstukken kunt u gemakkelijk uw terras verder uitbreiden. Wilt u uw parasol op een vaste plek neerzetten maar niet de parasolvoet zien of staat deze u altijd in de weg? Neem dan een kijkje bij onze parasolvoet die u kunt ingraven en die dus niet in het zicht staat, hier hoeft u dan alleen de stok maar in te zetten.

Heeft u misschien een vraag?

[email protected] 0523 270 680
Heeft u misschien <strong>een vraag?</strong>
Laatst bekeken