• DE SHOWROOM EN DE WEBSHOP IS VANWEGE INVENTARISATIE GESLOTEN. KOMT U IETS OPHALEN WAT REEDS BESTELD IS, BEL DAN 0523-270680

Partytenten

Geen resultaten gevonden voor de filter!
Gi Alupromo Zijwanden Set Van 2 Stuks- Ecru Gi Alupromo Zijwanden Set Van 2 Stuks- Ecru
Alupromo zijwanden Materiaal: Polyester Kleur: Ecru Geschikt voor een...
€ 69,95 € 35,00
Gi Amanda Zijwanden Set Van 2 - Blauw Gi Amanda Zijwanden Set Van 2 - Blauw
Zijwanden per set van 2 - 1x zijwand 2m lang 1,90 meter hoog - 1x zijwand 3m...
€ 49,95 € 39,95

Plaggenmarsch Tuinmeubelen biedt u een klein assortiment aan partytenten aan. Deze partytenten worden binnen 1 tot 5 werkdagen bij u thuis geleverd. Partytenten zijn ideaal als u buiten droog wilt zitten. Ook zorgt een partytent er voor dat het wat warmer is om buiten te zitten door de zijkanten dicht te doen. De partytenten die Plaggenmarsch Tuinmeubelen aanbiedt zijn gemaakt van polyester.

Uitermate geschikt voor een tuinfeest!

Partytenten zijn ook altijd handig voor een tuinfeestje. Op deze manier kunt u de tuin, het huis of de garage uitbreiden als ruimte voor een tuinfeestje waar het toch wat warmer is en droog kunt staan. U kunt een partytent ook mooi aankleden met licht zodat u een centraal punt creëert voor een feest.

Onderhoud van een Polyester Partytent

Het is altijd goed om de doeken van een partytent goed te onderhouden. Er zijn verschillende onderhoudsmiddelen die u kunt gebruiken om uw partytent maar ook uw schaduwdoeken of parasols te onderhouden. U kunt het reinigingsmiddel op de doeken spuiten, laat het even intrekken en borstel het weer uit. Vervolgens kunt u het met water afnemen. Zorg er voor dat u de doeken na dit proces goed laat opdrogen. Plaggenmarsch adviseert ook om een impregneermiddel te gebruiken als de doeken droog zijn, dit zodat de partytent weer opnieuw waterafstotend wordt. Op deze manier blijft uw partytent langer mooi en hoeft u geen nieuwe doeken te bestellen.

Heeft u misschien een vraag?

[email protected] 0523 270 680
Heeft u misschien <strong>een vraag?</strong>
Laatst bekeken