• DE SHOWROOM EN DE WEBSHOP IS VANWEGE INVENTARISATIE GESLOTEN. KOMT U IETS OPHALEN WAT REEDS BESTELD IS, BEL DAN 0523-270680

Schaduwdoeken

Geen resultaten gevonden voor de filter!

Bent u opzoek naar een schaduwdoek zodat u lekker buiten in de schaduw kunt zitten? Plaggenmarsch Tuinmeubelen biedt u een ruim assortiment aan schaduwdoeken aan. In dit assortiment kunt u de merken Nesling, GPdesign en Garden Impressions vinden. De schaduwdoeken worden al binnen 1 tot 5 werkdagen bij u thuis afgeleverd.

Vele tuinen hebben geen plekje waar iedereen in de schaduw kan zitten. Met een schaduwdoek kunt u dit oplossen. Door een schaduwdoek op te hangen kunt u met uw familie en vrienden lekker afkoelen in de schaduw. Een schaduwdoek is eenvoudig te reinigen en te installeren. Ze zijn van goede en sterke kwaliteit en beschermen tegen schadelijke UV stralen. Ook kunt u zelf bepalen of u een gedeelte zon wilt en een gedeelte schaduw of volledig zon/schaduw.

Het verschil tussen een schaduwdoek en een parasol

Een parasol heeft een standaard of voet waardoor deze vrij gemakkelijk overal in de tuin kan worden neergezet. U kunt op deze manier op iedere plek naar keuze schaduw creëren. Tegenwoordig wordt de schaduwdoek steeds meer gekocht in plaats van een parasol. Dit omdat dit een relatief goedkope oplossing is voor het creëren van schaduw in uw tuin. Een schaduwdoek heeft geen standaard/voet daardoor heeft u meer ruimte over in uw tuin. Ook is het erg makkelijk om een schaduw doek tijdelijk ergens te plaatsen denk hierbij aan bijvoorbeeld bij het kamperen op een camping. Een parasol kunt u daar in tegen makkelijk weer inklappen zodat u zelf kunt kijken wanneer u in de zon wilt zitten en wanneer niet. Ook creëren beide mogelijkheden voor veel sfeer en gezelligheid.

Het onderhouden van een Schaduwdoek

Het is belangrijk om uw schaduwdoek goed te onderhouden. U kunt de schaduwdoek schoonmaken met wat water (bij voorkeur lauw niet warm) en een doek of spons. Laat de doek even weken in het water en probeer het daarna schoon te maken met een schoonmaakdoek. Let op! Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen zoals bijvoorbeeld bleek en allesreiniger. U kunt eventueel wel groene zeep gebruiken.

Heeft u misschien een vraag?

[email protected] 0523 270 680
Heeft u misschien <strong>een vraag?</strong>
Laatst bekeken