• DE SHOWROOM EN DE WEBSHOP IS VANWEGE INVENTARISATIE GESLOTEN. KOMT U IETS OPHALEN WAT REEDS BESTELD IS, BEL DAN 0523-270680

Zweefparasols

Geen resultaten gevonden voor de filter!

Heeft u altijd al een makkelijk inklapbare parasol willen hebben of staat een parasol die van uit het midden komt u altijd in de weg? Plaggenmarsch Tuinmeubelen heeft een breed assortiment aan zweefparasols. Deze zweefparasols buigen zich over uw terras heen. Ze ‘zweven’ als ware boven uw terras. De zweefparasols zijn er in verschillende soorten, maten en kleuren.

Besteld u een zweefparasol bij Plaggenmarsch Tuinmeubelen? Dan heeft u uw bestelling binnen 1 tot 5 werkdagen in huis.

Het verschil tussen een schaduwdoek en een zweefparasol

Een zweefparasol heeft een standaard/voet waardoor deze vrij gemakkelijk overal in de tuin kan worden neergezet. U kunt op deze manier op iedere plek naar keuze schaduw creëren. Tegenwoordig wordt de schaduwdoek steeds meer gekocht in plaats van een parasol.

Dit omdat dit een relatief goedkope oplossing is voor het creëren van schaduw in uw tuin. Een schaduwdoek heeft geen standaard/voet daardoor heeft u meer ruimte over in uw tuin. Ook is het erg makkelijk om een schaduwdoek tijdelijk ergens te plaatsen denk hierbij aan bijvoorbeeld bij het kamperen op een camping. Een parasol kunt u daar in tegen makkelijk weer inklappen zodat u zelf kunt kijken wanneer u in de zon wilt zitten en wanneer niet. Ook creëren beide mogelijkheden veel sfeer en gezelligheid.

Het onderhouden van een zweef parasol

Het is belangrijk om uw zweefparasol goed te onderhouden. Door uw zweefparasol goed te onderhouden blijft deze langer mooi en gaat hij ook langer mee. Stof en vuil kunt u met een droge doek of zachte borstel verwijderen van de parasol. Gaat het vuil er niet in één keer af? Maak hem dan schoon met wat water en groene zeep. U kunt er ook voor kiezen om het doek in zijn geheel van de parasol te halen en deze te laten weken in een sopje. Om krimpen te voorkomen is het belangrijk dat u de doek voor het drogen weer monteert op het frame. Let op! Gebruik geen agressieve schoonmaak middelen, zoals bleek en allesreiniger. Wilt u de parasol nog langer mooi houden maak dan gebruik van een beschermhoes voor de zweef parasol. Ook is het belangrijk om uw parasol na gebruik altijd weer in te klappen om schade te voorkomen.

Heeft u misschien een vraag?

[email protected] 0523 270 680
Heeft u misschien <strong>een vraag?</strong>
Laatst bekeken