• Deze webshop is tijdelijk gesloten. Bestellingen kunnen in de winkel gedaan worden. In September is de winkel dinsdag t/m zaterdag geopend, iedere maandag is de winkel dicht IVM vakanties. Kijk op onze openingstijden pagina voor alle openingstijden.

Producten van Suns

Suns
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Suns Shine Furniture Protector - Onderhoudsmiddel Suns Shine Furniture Protector - Onderhoudsmiddel
Met de Suns Shine Furniture Protector kunt met gemak Kunststof, Wicker,...
€ 24,95
Suns Shine Wood Cleaner - Onderhoudsmiddel Suns Shine Wood Cleaner - Onderhoudsmiddel
De Suns Wood Cleaner is geschikt voor het reinigen voor alle ongelakte en...
€ 24,95
Suns Shine Stone & Wood Protector - Onderhoudsmiddel Suns Shine Stone & Wood Protector -...
Met de Suns Shine Stone en Wood Protector kunt u met het grootste gemak uw...
€ 34,95
Suns Shine Textile Cleaner - Onderhoudsmiddel Suns Shine Textile Cleaner - Onderhoudsmiddel
Suns Shine Textile Cleaner is geschikt voor het reinigen van Waterafstotende...
€ 17,95

SUNS

SUNS-tuinmeubelen voor een outdoor lifestyle. SUNS vindt kwaliteit en innovaties erg belangrijk en probeert dit zo veel mogelijk te combineren. SUNS heeft vier verschillende collecties met verschillende uitstralingen en sferen. De producten van SUNS zijn ontworpen om lang mee te gaan en om de visie van buitenmeubilair te ervaren.

Materiaal

De producten van SUNS worden gemaakt van duurzame materialen. U kunt hierbij denken aan Teakhout, aluminium, SensoTex, wicker en textileen. Deze materialen dragen bij aan de aantrekkingskracht van de tuinmeubelen van SUNS.

De tuinmeubelen zijn gemaakt en ontworpen om het hele jaar door buiten te kunnen staan, maar ze blijven wel langer mooi als u ze binnen opbergt in de perioden dat ze niet worden gebruikt. U kunt rekenen op de duurzaamheid van SUNS, zelfs bij intensief gebruik.

Ontwerp en innovatie

SUNS vindt dat vorm en functie samen komen in meubels om er keer op keer van te genieten. Tuinmeubelen zijn mooi om in te ontspannen en om naar te kijken, ze maken uw tuin of terras helemaal compleet. SUNS vindt het design van hun producten erg belangrijk en is hier ook altijd serieus mee bezig. SUNS vindt innovatie ook erg belangrijk en probeert dit zo veel mogelijk toe te passen in hun materiaal, ontwerp, constructie en productieproces. SUNS heeft zich de laatste twee decennia verdiept in de kunst van het maken van meubels. SUNS heeft elk aspect grondig op nieuw bekeken en houden nooit op met het leren van nieuwe dingen.

Tuinmeubelen bestellen bij Plaggenmarsch

Bent u nieuwsgierig geworden naar al onze tuinmeubelen? Plaggenmarsch tuinmeubelen biedt u een ruim assortiment aan producten. Hierbij kunt u denken aan mooie tuinsets, loungesets, diningsets, tuintafels, ligbedden, voetenbanken, tuinbanken, kussenboxen en tuinstoelen van geweldige kwaliteit.

Heeft u misschien een vraag?

[email protected] 0523 270 680
Heeft u misschien <strong>een vraag?</strong>
Laatst bekeken