• Deze webshop is tijdelijk gesloten. Bestellingen kunnen in de winkel gedaan worden. In September is de winkel dinsdag t/m zaterdag geopend, iedere maandag is de winkel dicht IVM vakanties. Kijk op onze openingstijden pagina voor alle openingstijden.

Elektrische terrasverwarming

Geen resultaten gevonden voor de filter!

De beste elektrische terrasverwarming koopt u bij natuurlijk bij Plaggenmarsch tuinmeubelen. Elektrische terrasverwarming typeert zich door de lage gebruikskosten, omdat elektrische terrasverwarming een stuk efficiënter en dus zuiniger is dan andere vormen van terrasheating. De meeste van onze elektrische terrasheater kunt u ophangen aan de muur, het plafond of aan de wand. Hierdoor zit hij niet in de weg en houdt u ruimte over voor ander meubilair.

De meeste elektrische terrasverwarmers maken gebruik van een infrarood lamp. Zodra u de heater aanzet creëert deze infrarood lamp een warme gloed, Dit zorgt voor een rood licht. Natuurlijk hebben wij ook elektrische terrasverwarming die geen rood licht opleveren, echter zijn deze heatstrips of heatpanels vaak wat duurder dan infrarood.

Op zoek naar de beste elektrische terrasverwarming? Bij Plaggenmarsch Tuinmeubelen bent u aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze grote showroom van 7000 m2 in Hardenberg.

Elektrische terrasverwarming kopen?

Elektrische terrasverwarmers zijn ideaal als u weinig ruimte heeft voor een staande heater. Elektrische heatstrips kunt u namelijk gemakkelijk monteren aan het plafond of aan de wand. Ze zijn dus overal te bevestigen en geven ook nog eens veel warmte af! Tot slot zijn elektrische terrasverwarmers een stuk zuiniger dan bijvoorbeeld gasheaters.

Genoeg reden dus om een elektrische terrasverwarmer te scoren bij Plaggenmarsch. Wilt u ook graag genieten van uw tuin, ongeacht de buitentemperatuur? Neem dan gauw een kijkje op onze webshop of kom gerust langs in onze showroom in Hardenberg!

Waarom een terrasheater kopen bij Plaggenmarsch

Plaggenmarsch tuinmeubelen is de grootste tuinmeubelzaak van noordoost Nederland. Wij hebben het assortiment op het gebied van tuinmeubelen, tuinmeubel accessoires, parasols, barbecues en natuurlijk terrasheaters!

De zekerheden van Plaggenmarsch tuinmeubelen:

  • Grootste assortiment van Europa
  • Gratis verzending vanaf € 100,-
  • Laagste prijsgarantie op complete assortiment
  • Levering binnen 1 tot 5 werkdagen

Wij hebben vrijwel alle producten direct uit voorraad leverbaar, Heeft u een product gekocht, dan kunt u deze direct meenemen als u wilt. Heeft u nu een product of producten gekocht die eigenlijk te groot zijn om zelf te vervoeren? Geen probleem, Plaggenmarsch tuinmeubelen beschikt over een eigen bezorgservice en brengen de producten dus gewoon naar u toe! Uiteraard bezorgen wij in héél Nederland!

Een afspraak maken is niet nodig, Ons adres vindt u onder aan de pagina en de openingstijden vindt u hier.

Heeft u misschien een vraag?

[email protected] 0523 270 680
Heeft u misschien <strong>een vraag?</strong>
Laatst bekeken