• Deze webshop is tijdelijk gesloten. Bestellingen kunnen in de winkel gedaan worden. In September is de winkel dinsdag t/m zaterdag geopend, iedere maandag is de winkel dicht IVM vakanties. Kijk op onze openingstijden pagina voor alle openingstijden.

Producten van Tex Style

Tex Style
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Texstyle Elegant - Tuinkussen - Fiber De Luxe Texstyle Elegant - Tuinkussen - Fiber De Luxe
Kussen Elegant Fiber de luxe hoge rug. Afm: 50x123cm Materiaal: dralon...
€ 49,95 € 14,99
Texstyle Flower Green - Tuinkussen - Fiber De Luxe Texstyle Flower Green - Tuinkussen - Fiber De Luxe
Kussen Flower green Fiber de luxe hoge rug. Afm: 50x123cm Materiaal:...
€ 39,95 € 14,99

Tex Style

Tex Style is een textielonderneming die stijlvolle en mooi tuintextiel ontwerpen en maken. Tex Style vindt de wensen en behoeften van de consument erg belangrijk en luistert hier goed naar. Iedereen bij Tex Style staat in verbinding met elkaar en zijn allemaal erg betrokken.

De vakmensen van Tex Style hebben een goed gevoel voor stijl en trends. De trends worden snel opgepakt en wordt dan mee gewerkt. Tex Style is continu aan het onderzoeken en ontwikkelen naar wat er zich afspeelt in de markt.

Dat maakt Tex Style uniek en zij creƫren hierdoor al met meer dan 20 jaar ervaring prachtige tuinkussens. Tex Style staat voor maatwerk en passie.

Heerlijke tuinkussens bestellen

Bij Plaggenmarsch Tuinmeubelen zijn er altijd heerlijke kussens aanbiedingen! Zo kunt u altijd comfortabel zitten in uw loungeset, tuinstoel of aan uw tuinbank.

Zeker tijdens de zomer wilt u lekker kunnen zitten in uw tuin, om dat comfort te verhogen biedt Plaggenmarsch Tuinmeubelen meerdere kussens, terrasverwarmers en tuinmeubelen. En dat ook altijd tegen de laagste prijs, bij ons heeft u altijd de laagste prijsgarantie!

Waarom kiezen voor Plaggenmarsch?

  • Levering binnen 1 tot 8 werkdagen!
  • Grootste assortiment van Europa
  • Deskundig advies

Heeft u een vraag en wilt u contact opnemen? Dan kunt u ons altijd bellen via 0523 - 270 680.

Kussenboxen

Heeft u kussens in uw tuin en wilt u dat deze goed beschermd zijn tegen slecht weer of vuil? Kijk dan naar een naar onze kussenboxen voor buiten! Deze zijn stijlvol, in alle soorten, maten en kleuren en zorgen ervoor dat u langer van uw kussens kunt genieten.

Plaggenmarsch Tuinmeubelen biedt kussenboxen van de allerhoogste kwaliteit! Dit is belangrijk als u zeker wilt zijn van het schoonhouden van uw kussens zonder deze elke avond weer naar binnen te moeten sleuren. Een box biedt een grote inhoud en is geschikt voor meer dan alleen kussens! Denk ook aan tijdschriften, boeken of elektronica.

Heeft u misschien een vraag?

[email protected] 0523 270 680
Heeft u misschien <strong>een vraag?</strong>
Laatst bekeken