• Deze webshop is tijdelijk gesloten. Bestellingen kunnen in de winkel gedaan worden. In September is de winkel dinsdag t/m zaterdag geopend, iedere maandag is de winkel dicht IVM vakanties. Kijk op onze openingstijden pagina voor alle openingstijden.

Hangstoelen

Geen resultaten gevonden voor de filter!
Gi Hoes Voor Hangstoel Coverit- Stoelhoes Voor Egg Gi Hoes Voor Hangstoel Coverit- Stoelhoes Voor Egg
Handige beschermhoes van Garden Impressions, geschikt voor diverse...
€ 47,50 € 35,62
Outdoor Living Hoes Voor Hangstoel 2-persoons Outdoor Living Hoes Voor Hangstoel 2-persoons
Beschermhoes voor 2 persoons hangstoel Afmeting: 140x125x180cm OP=OP!
€ 29,95 € 22,46
Outdoor Living Hoes Voor Hangstoel 1-persoons Outdoor Living Hoes Voor Hangstoel 1-persoons
Beschermhoes voor een 1 persoons hangstoel. Afmeting: 115x115x180cm OP=OP!
€ 24,95 € 18,71

Hangstoelen zijn de trend van het moment voor binnen en buiten. Plaggenmarsch Tuinmeubelen helpt u daarom ook graag bij uw keuze. De zogenoemde Egg hangstoelen zijn er in verschillende soorten en maten en geven een rustgevende sfeer aan uw tuin of interieur.

Trend van het moment: De Egg hangstoel

De Egg hangstoelen zijn de trend van het moment. Dit doordat het veel rust en sfeer uitstraalt. Ze zijn niet alleen geschikt voor buiten maar ook voor binnen. In het ei zitten comfortabele kussens waardoor u optimaal kunt relaxen. Door het plaatsen van een hangstoel kan het uw interieur of tuin net een beetje extra geven. In deze hangstoel kunt u helemaal ontspannen en tot rust komen door er bijvoorbeeld in te zitten en een goed boek te lezen.

Diverse Hangstoelen

Plaggenmarsch Tuinmeubelen biedt een ruim assortiment aan Egg Hangstoelen voor zowel binnen als buiten  waarbij de beste kwaliteit en de laagste prijs voorop staan. Deze worden binnen 1 tot 5 werkdagen bij u thuis afgeleverd. Ons assortiment bestaat onder andere uit topmerken als Hartman, Siesta, Gpdesign en SenS.

Onderhoud van uw Hangstoel

Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van uw prachtige Hangstoel, is het belangrijk om deze goed te onderhouden. Hier een paar tips:

  • Tip 1: Zet tuinmeubelen in de winter binnen of dek ze af met een hoes. Probeer er ook voor te zorgen dat de tuinmeubelen niet onnodig in de regen staan.
  • Tip 2: Als u een kunststoffen of Wicker vlechtwerk tuinmeubel heeft dan kunt u deze gemakkelijk schoonhouden met een sopje en een zachte borstel.
  • Tip 3: Aluminium tuinmeubelen zijn sterk en licht en gaan lang mee. Hier kunt u gewoon met een doekje over en zet ook deze met de winter onderdak.
  • Tip 4: Bewaar uw kussens in een kussenbox of binnen, zo verkeuren ze niet en blijven ze langer mooi.

Heeft u misschien een vraag?

[email protected] 0523 270 680
Heeft u misschien <strong>een vraag?</strong>
Laatst bekeken