Goede Vrijdag, Zaterdag & 2e Paasdag open!

Hangstoelen

Een hangstoel ei voor buiten in de tuin kopen? Bekijk hier alle tuin hangstoelen online!

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. garden impressions
    Garden Impressions Panama hangstoel swing egg - rope zwart
    Panama hangstoel swing egg - rope zwart
    Waardering:
    100%
    Special Price € 499,00 incl. BTW Regular Price 15% voordeel ( t.o.v. adviesprijs fabrikant € 589,00 )
    Gratis verzending!*
  2. garden impressions
    Panama hangstoel swing egg - natural
    Panama hangstoel swing egg - natural
    Special Price € 399,00 incl. BTW Regular Price 17% voordeel ( t.o.v. adviesprijs fabrikant € 479,00 )
    Gratis verzending!*
  3. garden impressions
    Hangstoel Panama swing egg - donker grijs
    Hangstoel Panama swing egg - donker grijs
    Waardering:
    100%
    Special Price € 399,00 incl. BTW Regular Price 17% voordeel ( t.o.v. adviesprijs fabrikant € 479,00 )
    Gratis verzending!*
per pagina

Hangstoelen voor buiten

Tegenwoordig zien we steeds vaker van die gezellige hangstoelen terug in de tuin. Hangstoelen zijn er in verschillende soorten. Bijvoorbeeld de meest herkenbare rotan hangstoel die je kunt ophangen in een veranda of zelfs binnen kunt gebruiken. Als je geen plek hebt om de hangstoel op te hangen, dan zijn er ook hangstoelen op frame. Je kunt kiezen voor een stoel op een hangend frame, of staand. Op deze manier kun je zelf iedere geschikte plek kiezen om de hangstoel buiten in de tuin te plaatsen. De hangstoelen van tegenwoordig worden bovendien steeds goedkoper en voordeliger! Zo is prachtig design voor iedereen bereikbaar. Voor binnen én voor buiten. 

Hangstoel wicker rotan vlechtwerk

Bij Tuinmeubelland ben je aan het juiste adres wanneer je een kwalitatief een hoogwaardige hangstoel wilt kopen voor in de tuin. Hier vind je een rotan hangstoel met frame in diverse trendy kleurstellingen. Ga jij voor de hangstoel rotan in licht grijs, donkergrijs of zandkleur? Wil je liever geen vlechtwerk? Kies dan voor een schommelstoel van metaal. Voor iedere tuin is er wel een passend hangstoel ei verkrijgbaar. De hangstoelen zijn allemaal voorzien van een stevig poeder coating frame en om het ei zit stevig wicker vlechtwerkdraad ook wel rotan genoemd.


Ei hangstoel op een frame voor binnen of buiten in de tuin?

Haal een stukje Bali naar buiten met de nieuwste collectie rotan hangstoelen. De hangstoel rotan gemaakt van wicker vlechtwerkdraad zijn weersbestendig en kunnen dag en nacht buiten blijven staan.

Het belangrijkste verschil tussen een hangstoel voor binnen of buiten, is dat een hangstoel voor buiten in de tuin, in bepaalde mate weersbestendig is. Het frame is gecoat met een beschermende coating en het wicker vlechtwerkdraad is geschikt voor  buiten. Dat is goed om te weten als je producten en prijzen met elkaar gaat vergelijken.

Wil je een hangstoel ei in de tuin plaatsen?

Na de aankoop kun je direct genieten van de hangstoel in de tuin. Voor het behoud van het product is het altijd verstandig om de juiste onderhoudsproducten te gebruiken. Voor dit product kun je kiezen voor de vlechtwerk beschermer en eventueel ook de reiniger. Wanneer je het vlechtwerk beschermt tegen UV zonlicht, dan verklein je de kans dat door de jaren heen het vlechtwerkdraad wat kan verharden. Daarnaast kun je de levensduur van de hangstoel verlengen wanneer je het product in de wintermaanden afdekt of binnen opbergt. Wees nou eerlijk een hangstoel is binnen is ook fijn toch?

Unieke design Swing Egg wicker hang stoelen

In de collectie van komend jaar zijn veel nieuwe modellen hang eieren te vinden. Het product is zo populair geworden dat de productlijn prachtig is uitgebreid met mooie modellen met een unieke look. De populairste kleurstellingen blijven toch wel de neutrale tinten grijs. En dit jaar zien we ook mooi zandkleurig wicker rotan, wat helemaal past in een natuurlijke tuin. Daarnaast kan je kiezen uit lichte of donkere comfortabele kussens. Maak van je tuin of terras een echte luxe lounge hoek door heerlijk te hangen. En, goed om te weten: de kussens zijn echt heerlijk dik. Wellicht denk je dat het frame vrij hard aanvoelt, maar door het gebruik van dikke comfortabele kussens in zowel de staande ei stoelen als de hang ei stoelen, voelt het geheel toch zeer comfortabel aan.

Bestel nu een hangstoel goedkoop op Tuinmeubelland.nl

Hangstoelen en schommelbanken zijn nu gemakkelijk te bestellen via de webshop van Tuinmeubelland.nl. Bestellingen vanaf €50 worden gratis bij je thuis bezorgd en je kunt zelf een afleverdatum uitkiezen. Meer weten over hangstoelen of schommelbanken? Dan kun je contact op nemen door te mailen naar info@tuinmeubelland.nl of bellen naar 088-66 00 200. Liever persoonlijk advies of zien hoe onze producten er in het echt uit zien? Breng dan een bezoek bij één van de winkels.

De Tuinmeubelland mega stores

Tuinmeubelland nodigt je graag uit om een bezoek te brengen aan één van de Tuinmeubelland mega stores, waar onze specialisten altijd voor je klaar staan om je te adviseren. 

Of neem contact op met de Tuinmeubelland Klantenservice.

Impressie Tuinmeubelland winkels